SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Vezirköprü Anadolu Lisesi

Aile İçi İletişim Veli Broşürü

Ock

Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla yapılan anket neticesinde 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren geçilecek olan okul kıyafetimiz İNDİGO modeli olarak belirlenmiştir. Kıyafet değişikliği kademeli olacaktır. 2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuza yeni başlayacak öğrenciler seçilen modelle, eski öğrencilerimiz önceki modelle veya isteyenler yeni modelle okula devam edebileceklerdir.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığının GPDP 2019-1 Özel Çağrı Gençlik Programları kapsamında okulumuzun kabul edilen "15 Temmuz Unutma! Unutturma" adlı projesinin sportif etkinlik bölümü çerçevesinde okulumuzun pansiyonunda kalan öğrencilerin tümünün katılma hakkı olan halısaha futbol turnuvası 8 takımın katılımıyla başlamıştır. 15 TEMMUZ UNUTMA! UNUTTURMA! Teması ile oynanan maçların sonunda şampiyon takıma kupasının yanında forma, şort ve tozluk hediye edilecektir. İlk günün maçlarının oynandığı turnuvaya ilgi üst düzeydeydi. Günün maçlarının sonunda turnuvada yarı finale kalan takımlar şunlardır:

Kayaspor

Vezirpool

Ronaldocular

Kartal Takımı

Yarı final maçları 4 Aralık 2021 de oynanacak, final maçı ise 5 Aralık 2021 saat 14.00 da Olimpiyat Halısaha'sında oynanacaktır.

Yarı finale kalan tüm takımlara başarılar diliyoruz.

Kas

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2019-1GPDP-1 Çağrı Gençlik projeleri kapsamında  "15 Temmuz'u Unutma Unutturma" projesi kabul edilen Vezirköprü Anadolu Lisesi  öğretmen ve öğrencileri covid-19 salgını yüzünden gidemediği geziye Kasım ara tatilinde gitti. Vezirköprü Anadolu Lisesi'nden 3 öğretmen 14 öğrenciden oluşan bir ekip 16.11.2021 tarihinde 3 gün sürecek Kapadokya gezisine gitti. Proje kapsamında yürütülen gezide; Tuz Gölü, Aksaray ili, Ürgüp, Göreme Avanos, Kapadokya, Ihlara Vadisi ve Somuncu Baba Külliyesi gezildi. Programda öğrenci ve öğretmenlerimiz Şehit Ömer Halisdemir ve annesinin Niğde ilinin bor ilçesinde mezarını ziyaret etti ve mezarları başında Kuran-ı Kerim okuyarak şehidimizin ve annesinin ruhuna dualar etti. Öğrencilerimize milli şuur oluşturulması açısından önemli katkı sağlayan proje 18.11.2021 günü ekibin Vezirköprü'ye dönmesi ile son buldu.

Ekm

Okulumuz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisince öğrencilerimizin meslek seçimi sürecini daha sağlıklı yürütebilmeleri, gelecekleri hakkında daha doğru kararlar verebilmelerine rehberlik etmek amacıyla ''Meslek Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler'' konulu brşür hazırlanmıştır.